Monday, February 01, 2016

Tampereen Kaupin vastaanottokeskuksen vastainen mielenosoitus Tampere 1.2.2016 kuvaaja Lehto Seppo - Kuvissa jyrkkä ei Kaupin sairaalan muuttamiseksi vastaanottokeskukseksi

Kiihottunut kommunistipieuru huuteli ja määkyi kuin toreissaan kadun toiselta puolen iskulauseitaan kommunistisen moku-Suomen puolesta

Tampereen Kaupin vastaanottokeskuksen vastainen mielenosoitus Tampere 1.2.2016 kuvaaja Lehto Seppo - Kuvissa jyrkkä ei Kaupin sairaalan muuttamiseksi vastaanottokeskukseksi

----------------------------------------Tampereen kaupungin edustajille verovarojemme ja turvallisuutemme puolesta Kaupin vastaanottokeskuksen vastaista adressia luovuttivat mm Terhi Kiemunki Seikku Kaita ja Heikki Luoto. Kuvaajana Seppo Lehto, videoitsijana itse luovutuksessa Olli H.

Katso videoita mielenosoituksestamme:

Video 1:

Video 2:Video 3:


Heikki Luoto johti joukkoja mini-Suomen lipun kanssa, Seikku Kaita "kiihotti kansaa" lumikasan päältä ;)
Tamperelaiseen tapaan tervehditään aina morottaen kun nähdään oli sitten kurdi kainalossa tai ei ;)----------------------------------
https://www.facebook.com/events/934772283243714/

MIELENILMAUS UUSIEN VASTAANOTTOKESKUSTEN PERUSTAMISTA VASTAAN

Tampereen kaupunki aikoo pelkällä kaupunginhallituksen päätöksellä tehdä sopimuksen maahanmuuttoviraston kanssa vastaanottokeskuksen perustamisesta Kaupin sairaalaan ja pienempien yksiköiden etsimisestä kaupunkiseudulta. 

Kaupin sairaala on geriatrinen kuntoutussairaala jonka palveluja käyttävät tällä hetkellä mm. säännöllisen kotihoidon ja omaishoidontuen asiakkaat sekä muut kotona asuvat vanhukset jotka tarvitsevat ennaltaehkäisevää toimintaa ja geriatrista erikoisosaamista. Esityksestä ei selviä mistä nämä ihmiset tulevat palvelunsa saamaan. Kiinteistössä on tällä hetkellä kaksi osastoa turvapaikanhakijoiden hätämajoituskäytössä ja omaisilta on kuultu että sen asukkaat käyttäytyvät häiritsevästi vanhuksia ja omaisia kohtaan.

Päätösesitystä on valmisteltu marraskuusta 2015 asti, mutta se tuotiin julkiseksi vasta 28.1.2016 kun kaupunginhallituksen esityslista julkaistiin.

Lisäksi kaupunginhallituksen päätösesityksessä esitetään, että Tilakeskuksen vuoden 2016 talonrakennusinvestointeihin osoitetaan 380 000 euroa vastaanottokeskuksen perustamisen edellyttämän investoinnin toteuttamiseksi. Tällä rahoitettaisiin mm. keittiöiden ja suihkutilojen rakentaminen. Kaupin sairaalan kapasiteetiksi arvioidaan 300 turvapaikanhakijaa ja tämän lisäksi on tarkoitus etsiä 1-5 pienempää tilaa Tampereen seutukunnalta, joiden koko olisi 30-50 paikkaa/yksikkö. Kokonaisasukasmääräksi tulisi siis vähintään 550 uutta turvapaikanhakijaa.

Tampereen seutukunnalle on jo nyt majoitettu ainakin 1500 turvapaikanhakijaa. Lisäksi Pirkanmaan pienempiin kuntiin sijoitetut sadat turvapaikanhakijat tulevat todennäköisesti siirtymään kaupunkialueelle saatuaan oleskeluluvan. Viime vuoden lopulla maahanmuuttajien osuus Tampereella oli 6,5 %, yhteensä n. 14 300 henkilöä. Maahanmuuttajien työttömyysaste on yli 50 % ja Tampereella on kokonaistyöttömyysaste maan kärjessä.

Tampereen taloustilanne ei yksinkertaisesti kestä ja säästötoimet on jo nyt kiristetty äärimmilleen. Lisäksi kaupungin turvallisuustilanne on erittäin huono.
------------------------------------------

http://mielenosoitus.blogspot.fi/

------------------------------------------------