Wednesday, August 31, 2016

Mielenosoitus 10.9.2016 klo 15-18 Helsingissä Mosaiikkitori, FI-00980 Helsinki, silvottu tynkä-Suomi. Kaikki = Sinä, minä, me, te, he = turvallisuuttamme ja elintasoamme haittaavaa haittamaahanmuuttoa vastustavat kokoontuvat Helsingin Vuosaareen mielenilmaisuun massamaahanmuuton aiheuttamaa turvattomuutta ja terrorismin uhkaa vastaan. Suomi kuuluu suomalaisille, ja täällä eletään kuten Suomessa on ollut tapana. Tule, ja tuo kaverisikin! Yhdessä olemme vahvoja. Together we are strong lauletaan tunnetussa liedissäkin


Mielenosoitus 10.9.2016 klo 15-18 Helsingissä Mosaiikkitori, FI-00980 Helsinki, silvottu tynkä-Suomi

Roskat roskiin ja elintasopakolaiset palautettava viipymättä ja estettävä uusien maahamme pääseminen ilman armoa
Kaikki = Sinä, minä, me, te, he = turvallisuuttamme ja elintasoamme haittaavaa haittamaahanmuuttoa vastustavat kokoontuvat Helsingin Vuosaareen mielenilmaisuun massamaahanmuuton aiheuttamaa turvattomuutta ja terrorismin uhkaa vastaan. Suomi kuuluu suomalaisille, ja täällä eletään kuten Suomessa on ollut tapana. Tule, ja tuo kaverisikin! Yhdessä olemme vahvoja. Together we are strong lauletaan tunnetussa liedissäkin.

Toivomme maahanmuuton vastustajien / tulijoiden tuovat paljon Suomen lippuja. Järjestötunnuksiahan emme tarvitse, kun olemme kaikki samaa joukkoa. Haittamaahanmuuttoa vastustavien ryhmien edustajien toivotaan käyttävän tilaisuudessa puheenvuoroja.

Legendaariselta Tornion matkalta tuttu Suomi-bussi starttaa Tampereelta Helsinkiin 10.9. klo 11 ja kuljettaa matkustajat turvallisesti takaisin samana iltana. Edestakaisen matkan hinta on 14 €/hlö etukäteen tilille maksettuna. Väliltä pääsee myös kyytiin, mutta hinta pysyy samana. Varmista paikkasi laittamalla yv. Suomi bussi kuljettaa matkustajat laajapohjaiseen Fortress Europen mielenilmaustilaisuuteen. Tapahtumasta on syntymässä suurin tähänastisista kansallismielisten yhteisesti järjestämistä tilaisuuksista. Katso ajantasaista lisätietoa facebookin kautta Janne Niinimaa, Terhi Kiemunki tmv. Helsingin tapahtumasivun ylläpidossa on jtkn häiriötä ja ylläpito-ongelmia, kun sivu ei näy kaikille. Liekö jokin anarkomarko päässyt ylläpitoon.

Seppo Lehto toivottaa kaikki tervetulleiksi ilman sensurointeja


-------------------------------
Mielenosoituksiin muista eurooppalaisista mallia. Turha nyhveröinti kiellettävä, nyt on toiminnan aika: Suomi suomalaisille!
http://mielenosoitus.blogspot.fi/


-----------------------------------------------------------------No comments: