Wednesday, December 13, 2017

Presidenttiehdokkaille erityisesti Laura Huhtasaarelle ja Sauli Niinistölle kysymys: Perustele miksi et Natoon?


Presidenttiehdokkaille erityisesti Laura Huhtasaarelle ja Sauli Niinistölle kysymys: Perustele miksi et Natoon? Nato on nimenomaan se millä itäisen euroopan maat, ne lännempänä olevat turvasivat heimokansastamme Virosta alkaen sen ettei Moskovan tykistö laula kohdalla.

EU on sensijaan osoittautunut Moolokin ja Barbarian kidaksi tuottaen elättejä keskuuteemme.

Olisiko Laura Huhtasaaren, Sauli Niinistön kuten muidenkin palauttaa muistiin: Ketkä eivät ole joutunueet Ryssän joukkojen alistamiselle 1991 jälkeen? Tsetsenia, Georgia, Ukraina eivät ole Naton jäseniä, eikä Suomi. http://tartonrauha.blogspot.fi 

Muistamme että nykyrajamme eivät ole itsenäisyyden alun rajat vaan miehittäjä-Ryssän ryöstämät ja aluemiehityksen riivaama Suomi, mikä kärsii samasta kuin Ukraina, Tsetsenia, Saksa, Puola, Viro, Latvia, Liettua, Japani etc eli Kremlin hallinnon eli miehittäjä-Ryssän alueriistoista.


Seppo Lehto historioitsija
http://rajat-kiinni.blogspot.fi Rajat kiinni blogeissa kuvastoa ja kommentteja eri tapahtumista.

Tämän blogipäivityksen kuvat 612 soihtukulkueesta 2017 itsenäisyyspäivänä Töölöntorilta Hietaniemen sankarihautausmaalle:



Herran siunausta kaikille Isänmaan ystäville, ei kiitos matu- ja islaminvaasion suosijoille, saati ko ilmiöille. Siksi eroon EU:sta, mikä aikoo tuhota eurooppalaiset kansat matu- ja islaminvaasiota edistäen täysin vastoin kaikkea järkeä.



------------------------------------------------------
On aika osoittaa mieltä: Miehittäjä-Ryssä ja EU helvettiin ryöstämästä eurooppalaisia kansoja
https://mielenosoitus.blogspot.fi/
----------------------------

No comments: